KONTAKT

KINEZITERAPIJSKI PROGRAMI za otklanjanje deformiteta tela kod dece i omladine. Tehnike sa ciljem preventivnog delovanja u sprečavanju nastanka posturalnih promena i deformiteta. Sprovodjenje posturalne gimnastike kao obaveznan deo u fazama rasta i razvoja.

ORGANIZOVANJE EDUKACIJA, RADIONICA, PREDAVANJA, IZDAVANJE KNJIGA I PRIRUČNIKA o značaju otklanjanja nepravilnosti u svakodnevnim aktivnostima kod dece. Pravilne navike za bolje zdravlje.

Saradjujemo sa predškolskim i školskim ustanovama, vrtićima, dnevnim boravcima za decu školskog uzrasta, edukativnim centrima. Prezentacija radionica i edukacija se prilagodjava svakoj grupi korisnika. Pozivamo vas na saradnju. Popunite kontakt formu i odgovorićemo u najkraćem mogućem roku.

Pored aktivnosti i izrade programa za decu, bavimo se izradom programa za odrasle. Višegodišnje iskustvo u izradi program i tehnika koje pomažu odraslim osobama da spreče bolove u ledjima i spreče posledice višećasovnog sedenja. Naši programi za odrasle na online platformi www.kursevizdravaledja.in.rs.

Hvala i očekujemo Vas…